CASA BROTO

La roba per a la llar més exclusiva. Casa Broto Andorra, fundada l'any 1940, disposa de la més amplia selecció al principat, de roba per a la llar, amb la garantia de professionalitat i especialització que caracteritza un negoci familiar que fa tres generacions que proporciona al client el millor servei. A Casa Broto, situada des de la seva obertura a la part de dalt de la Parròquia d'Escaldes Engordany a la nova zona de compres Vivand amb un pàrquing al costat mateix (Dues portes més amunt) i a 50 metres del nou Museu Carmen Thyssen d'Andorra. A Casa Broto hi trobarà els productes de les millors marques Franceses, Italianes i Suïsses tan prestigioses com ara Alexandre Turpault, Olivier Desforges, Hugo Boss, Beauvillé, Basseti, The Jacquard d Français, Lexington o Graziano, entre moltes altres. Unes de les nostres especialitats són els Nòrdics, amb les millors qualitats del mercat, tant en Duvet, com les darreres novetats en productes naturals com la llana, la seda, el fil i el kashmir amb fabricants i marques tan importants com Lestra i Burn de Vian Tiran. Un dels nostres punts més forts i actius del mercat és la nostra Franquícia Yves Delorme, marca de moda a tot Europa, en roba de la llar, destacant les seves textures en Sati de cotó, el bon gust de les seves estampacions i el luxe de veure una feina molt ben feta. El catàleg dels dos establiments, centrat en productes com ara llençols, cobrellits, jocs de taula, llenceria per a la casa o tèxtil de cuina, es complementa amb articles a mà per a la taula i el llit.

La roba per a la llar més exclusiva.

Casa Broto Andorra, fundada l’any 1940, disposa de la més amplia selecció al principat, de roba per a la llar, amb la garantia de professionalitat i especialització que caracteritza un negoci familiar que fa tres generacions que proporciona al client el millor servei.

A Casa Broto, situada des de la seva obertura a la part de dalt de la Parròquia d’Escaldes Engordany a la nova zona de compres Vivand amb un pàrquing al costat mateix (Dues portes més amunt) i a 50 metres del nou Museu Carmen Thyssen d’Andorra.

A Casa Broto hi trobarà els productes de les millors marques Franceses, Italianes i Suïsses tan prestigioses com ara Alexandre Turpault,    Olivier Desforges,   Hugo Boss,    Beauvillé,     Basseti,    The Jacquard d Français,    Lexington    o    Graziano,     entre moltes altres.

Unes de les nostres especialitats són els Nòrdics, amb les millors qualitats del mercat, tant en Duvet, com les darreres novetats en productes naturals com la llana, la seda, el fil i el kashmir amb fabricants i marques tan importants com    Lestra    i    Brun de Vian Tiran.

Un dels nostres punts més forts i actius del mercat és la nostra Franquícia    Yves Delorme,    marca de moda a tot Europa, en roba de la llar, destacant les seves textures en Sati de cotó, el bon gust de les seves estampacions i el luxe de veure una feina molt ben feta.

El catàleg dels dos establiments, centrat en productes com ara llençols, cobrellits, jocs de taula, llenceria per a la casa o tèxtil de cuina, es complementa amb articles a mà per a la taula i el llit.